Skip to main content

Roparun op bezoek bij Hospice IJsselThuis

By 12 juli 2018november 13th, 2018Nieuws
Roparun op bezoek bij Hospice IJsselThuis

Op vrijdag 18 mei is Hospice IJsselThuis vereerd met een bezoek van het Roparun-Team FloraHolland’ uit Honselersdijk. De 25 teamleden kregen een gastvrij onthaal door een van de coördinatoren en enkele vrijwilligers. Ze kregen een rondleiding door het huis en er werd verteld wat er in het hospice allemaal mogelijk is. Na afloop kregen de roparunners een klein presentje mee.

Traditie
Het is hun traditie om onderweg naar de startlocatie, Parijs, een van de goede doelen van Stichting Roparun te bezoeken. Zo kunnen alle teamleden zien en ervaren voor wie ze het allemaal doen. Van de vorige gift heeft IJssselThuis vier elektrisch verstelbare matrassen kunnen kopen.

Missie Roparun
De Roparun, de jaarlijkse estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs of Hamburg naar Rotterdam is dit jaar van 19 t/m 21 mei. Met deze sportieve prestatie halen de teams geld op voor mensen met kanker. De opbrengst wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.
Hospice IJsselThuis dankt Team ‘FloraHolland” en hoopt dat alle teamleden een mooie en sportieve tocht hebben gehad.