Corona maatregelen IJsselHospices per 26 januari 2022

Beste bezoeker van hospice IJsselThuis,

Als u op bezoek komt in het hospice, verzoeken we u zich te houden aan de volgende maatregelen:

• We vragen u bij betreden van het hospice een mondkapje op te zetten. In de kamer van uw naaste mag deze af.
  • We verzoeken u uw handen te desinfecteren bij de voordeur.
  • U gaat direct naar de kamer van uw naaste en u komt niet in de woonkeuken. De wc gebruikt u in het bezoekerstoilet. U zet uw mondkapje op als u naar de wc gaat en dus over de gang loopt.
  • Er mogen niet meer dan twee bezoekers tegelijk op bezoek komen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen. Dat is veiliger. Altijd.
  • Bij klachten blijft u thuis en laat u zich testen bij de GGD. Ook als u gevaccineerd bent.
  • Bent u positief getest? En hebt u dus corona? Blijf dan thuis. En blijf uit de buurt van anderen. Ook als zij al gevaccineerd zijn.
  • Geef andere mensen geen hand. Was vaak en goed uw handen.
  • Hoest en nies in uw elleboog.

Heeft u vragen of wilt u graag overleggen over bovenstaande? De coördinator is voor u in huis of telefonisch tussen 7- 23 u bereikbaar op 0180 – 391 306.